Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wollige munt, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn wit bont en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Bent u op zoek naar Mentha x rotundifolia 'Variegata'Mentha x rotundifolia 'Variegata' is ook wel bekend als Wollige munt. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. Wollige munt is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Mentha x rotundifolia 'Variegata'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Wollige munt niet!

  • Nederlandse naam: Wollige munt Wetenschappelijke naam: Mentha x rotundifolia 'Variegata' Type plant: Vaste plant Geslacht: Mentha
  • Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Wit Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?