Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Muskuskaasjeskruid, familie van de Malvaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant verdraagt zomerse droogte en winterse kou prima. Natte kwakkelwinters is een ander verhaal. Het is een kortlevende plant, die slechts enkele jaren waardevol blijft. Door de plant tijdig uit te zaaien of anderszins te verjongen voorkomt u dat er gaten in uw tuin vallen.

Bent u op zoek naar Malva moschataMalva moschata is ook wel bekend als Muskuskaasjeskruid. Deze Malvaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. Muskuskaasjeskruid is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Malva moschata? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Muskuskaasjeskruid niet!

  • Nederlandse naam: Muskuskaasjeskruid Wetenschappelijke naam: Malva moschata Type plant: Vaste plant Geslacht: Malva
  • Familie: Malvaceae Bloemkleur: Roze Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?