Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kalimeris, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is lichtblauw en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Kalimeris incisa 'Blue Star'Kalimeris incisa 'Blue Star' is ook wel bekend als Kalimeris. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 70 centimeter. Kalimeris is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Kalimeris incisa 'Blue Star'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Kalimeris niet!

  • Nederlandse naam: Kalimeris Wetenschappelijke naam: Kalimeris incisa 'Blue Star' Type plant: Vaste plant Geslacht: Kalimeris
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Blauw Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?