Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Heterotheca, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze hoge plant is geschikt als basisplant om uw beplantingsplan omheen te bouwen. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Heterotheca villosaHeterotheca villosa is ook wel bekend als Heterotheca. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 100 centimeter. Heterotheca is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Heterotheca villosa? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Heterotheca niet!

  • Nederlandse naam: Heterotheca Wetenschappelijke naam: Heterotheca villosa Type plant: Vaste plant Geslacht: Heterotheca
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: September, Oktober Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?