Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Hakonechloa, familie van de Poaceae. De bloemkleur is geelgroen en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze niet woekerende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Hakonechloa macraHakonechloa macra is ook wel bekend als Hakonechloa. Deze Poaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 40 centimeter. Hakonechloa is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Hakonechloa macra? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Hakonechloa niet!

  • Nederlandse naam: Hakonechloa Wetenschappelijke naam: Hakonechloa macra Type plant: Vaste plant Geslacht: Hakonechloa
  • Familie: Poaceae Bloemkleur: Geel, Groen Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Augustus, September Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?