Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bruidssluier, familie van de Caryophyllaceae. De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Gypsophila paniculata 'Flamingo'Gypsophila paniculata 'Flamingo' is ook wel bekend als Bruidssluier. Deze Caryophyllaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 100 centimeter. Bruidssluier is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Gypsophila paniculata 'Flamingo'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Bruidssluier niet!

  • Nederlandse naam: Bruidssluier Wetenschappelijke naam: Gypsophila paniculata 'Flamingo' Type plant: Vaste plant Geslacht: Gypsophila
  • Familie: Caryophyllaceae Bloemkleur: Roze Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee