Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Knikkend nagelkruid, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is koperroze en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Geum rivale 'Leonard's Variety'Geum rivale 'Leonard's Variety' is ook wel bekend als Knikkend nagelkruid. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 30 centimeter. Knikkend nagelkruid is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Geum rivale 'Leonard's Variety'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Knikkend nagelkruid niet!

  • Nederlandse naam: Knikkend nagelkruid Wetenschappelijke naam: Geum rivale 'Leonard's Variety' Type plant: Vaste plant Geslacht: Geum
  • Familie: Rosaceae Bloemkleur: Roze Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?