Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Ooievaarsbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is wit+rood en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 45 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Het is een plant voor de liefhebber. Ze stelt namelijk meer eisen qua verzorging, zoals bijvoorbeeld winterbescherming.

Bent u op zoek naar Geranium lambertii 'Swansdown'Geranium lambertii 'Swansdown' is ook wel bekend als Ooievaarsbek. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 45 centimeter. Ooievaarsbek is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Geranium lambertii 'Swansdown'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Ooievaarsbek niet!

  • Nederlandse naam: Ooievaarsbek Wetenschappelijke naam: Geranium lambertii 'Swansdown' Type plant: Vaste plant Geslacht: Geranium
  • Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Rood, Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 45 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?