Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is ooievaarsbek, familie van de Geraniaceae. De bloemkleur is wit-lila en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen behaard en ongeveer 45 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Geranium aristatumGeranium aristatum is ook wel bekend als ooievaarsbek. Deze Geraniaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. ooievaarsbek is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Geranium aristatum? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de ooievaarsbek niet!

  • Nederlandse naam: ooievaarsbek Wetenschappelijke naam: Geranium aristatum Type plant: Vaste plant Geslacht: Geranium
  • Familie: Geraniaceae Bloemkleur: Paars, Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?