Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Galega, familie van de Fabaceae. De bloemkleur is lilaroze+wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 90 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 120 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 45 cm. (3-5 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Galega bicolor 'Duchess of Bedford'Galega bicolor 'Duchess of Bedford' is ook wel bekend als Galega. Deze Fabaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 120 centimeter. Galega is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Galega bicolor 'Duchess of Bedford'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Galega niet!

  • Nederlandse naam: Galega Wetenschappelijke naam: Galega bicolor 'Duchess of Bedford' Type plant: Vaste plant Geslacht: Galega
  • Familie: Fabaceae Bloemkleur: Paars, Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 120 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?