Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Bosaardbei, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plaats met volle schaduw tussen of bij bomen of struiken en een humusrijke bodem. Deze plant verdraagt warmte en een tijdelijk droge bodem. Ze kan dus ook aangeplant worden op standplaatsen met iets meer licht. Groeit bodembedekkend en laat zich moeilijk combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Fragaria vescaFragaria vesca is ook wel bekend als Bosaardbei. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 15 centimeter. Bosaardbei is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Fragaria vesca? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Bosaardbei niet!

  • Nederlandse naam: Bosaardbei Wetenschappelijke naam: Fragaria vesca Type plant: Vaste plant Geslacht: Fragaria
  • Familie: Rosaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni, Juli Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?