Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De Nederlandse naam is Cipreswolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is geelgroen en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn groen+rood en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Het is een woekerende plant met veel worteluitlopers.

Bent u op zoek naar Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard'Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard' is ook wel bekend als Cipreswolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 30 centimeter. Cipreswolfsmelk is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Cipreswolfsmelk niet!

  • Nederlandse naam: Cipreswolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia cyparissias 'Clarice Howard' Type plant: Vaste plant Geslacht: Euphorbia
  • Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Geel, Groen Bladkleur: Groen, Rood Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?