Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Eriophyllum, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn grijs en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 30 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. U kunt haar ook gebruiken in de rotstuin en de stapelmuur. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Eriophyllum lanatumEriophyllum lanatum is ook wel bekend als Eriophyllum. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 30 centimeter. Eriophyllum is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Eriophyllum lanatum? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Eriophyllum niet!

  • Nederlandse naam: Eriophyllum Wetenschappelijke naam: Eriophyllum lanatum Type plant: Vaste plant Geslacht: Eriophyllum
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel Bladkleur: Grijs Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 30 Giftig: Nee