Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Fijnstraal, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit+roze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Erigeron speciosus 'Sommerneuschnee'Erigeron speciosus 'Sommerneuschnee' is ook wel bekend als Fijnstraal. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. Fijnstraal is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Erigeron speciosus 'Sommerneuschnee'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Fijnstraal niet!

  • Nederlandse naam: Fijnstraal Wetenschappelijke naam: Erigeron speciosus 'Sommerneuschnee' Type plant: Vaste plant Geslacht: Erigeron
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Roze, Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?