Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Chrysant, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Dendranthema 'Flora'Dendranthema 'Flora' is ook wel bekend als Chrysant. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 50 centimeter. Chrysant is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Dendranthema 'Flora'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Chrysant niet!

  • Nederlandse naam: Chrysant Wetenschappelijke naam: Dendranthema 'Flora' Type plant: Vaste plant Geslacht: Dendranthema
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: September, Oktober Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?