Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Chrysant, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is bruinrood en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Dendranthema 'Duchess of Edinburgh'Dendranthema 'Duchess of Edinburgh' is ook wel bekend als Chrysant. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 70 centimeter. Chrysant is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Dendranthema 'Duchess of Edinburgh'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Chrysant niet!

  • Nederlandse naam: Chrysant Wetenschappelijke naam: Dendranthema 'Duchess of Edinburgh' Type plant: Vaste plant Geslacht: Dendranthema
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Bruin, Rood Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: September, Oktober Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?