Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Clematis, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is lichtpaars en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 0 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Is ruim verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Clematis 'Arabella'Clematis 'Arabella' is ook wel bekend als Clematis. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 200 centimeter. Clematis is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Clematis 'Arabella'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Clematis niet!

  • Nederlandse naam: Clematis Wetenschappelijke naam: Clematis 'Arabella' Type plant: Vaste plant Geslacht: Clematis
  • Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Paars Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?