Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Zeeuws knoopje, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is donkerrood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Deze plant is ook te gebruiken als borderplant (op een iets zonniger plek). De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Astrantia major 'Hadspen Blood'Astrantia major 'Hadspen Blood' is ook wel bekend als Zeeuws knoopje. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 50 centimeter. Zeeuws knoopje is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Astrantia major 'Hadspen Blood'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Zeeuws knoopje niet!

  • Nederlandse naam: Zeeuws knoopje Wetenschappelijke naam: Astrantia major 'Hadspen Blood' Type plant: Vaste plant Geslacht: Astrantia
  • Familie: Apiaceae Bloemkleur: Rood Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?