Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Gevlekte aronskelk, familie van de Araceae. De bloemkleur is groen en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn wit gevlekt en ongeveer 35 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 25 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 20 cm. (25 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Daarnaast moet de bodem vochthoudend zijn. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Arum maculatumArum maculatum is ook wel bekend als Gevlekte aronskelk. Deze Araceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 25 centimeter. Gevlekte aronskelk is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Arum maculatum? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Gevlekte aronskelk niet!

  • Nederlandse naam: Gevlekte aronskelk Wetenschappelijke naam: Arum maculatum Type plant: Vaste plant Geslacht: Arum
  • Familie: Araceae Bloemkleur: Groen Bladkleur: Wit Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: April, Mei Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 25 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?