Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Witte bijvoet, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met oktober. De bladeren zijn bruingroen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Deze plant is ook te gebruiken als borderplant (op een iets zonniger plek). De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Artemisia lactiflora 'Guizhou'Artemisia lactiflora 'Guizhou' is ook wel bekend als Witte bijvoet. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 150 centimeter. Witte bijvoet is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Artemisia lactiflora 'Guizhou'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Witte bijvoet niet!

  • Nederlandse naam: Witte bijvoet Wetenschappelijke naam: Artemisia lactiflora 'Guizhou' Type plant: Vaste plant Geslacht: Artemisia
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Bruin, Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Augustus, September, Oktober Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?