Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Look, familie van de Liliaceae. De bloemkleur is purperrood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Dit bol- cq. knolgewas wenst een vochthoudende bodem, maar verdraagt vrij droge grond prima. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Allium atropurpureumAllium atropurpureum is ook wel bekend als Look. Deze Liliaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 70 centimeter. Look is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Allium atropurpureum? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Look niet!

  • Nederlandse naam: Look Wetenschappelijke naam: Allium atropurpureum Type plant: Vaste plant Geslacht: Allium
  • Familie: Liliaceae Bloemkleur: Paars, Rood Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?