Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Dropplant, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is rozerood en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 90 cm. Verdraagt een temperatuur tot -5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Het is een plant voor de liefhebber. Ze stelt namelijk meer eisen qua verzorging, zoals bijvoorbeeld winterbescherming.

Bent u op zoek naar Agastache mexicana 'Mauve Beauty'Agastache mexicana 'Mauve Beauty' is ook wel bekend als Dropplant. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 90 centimeter. Dropplant is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Agastache mexicana 'Mauve Beauty'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Dropplant niet!

  • Nederlandse naam: Dropplant Wetenschappelijke naam: Agastache mexicana 'Mauve Beauty' Type plant: Vaste plant Geslacht: Agastache
  • Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Rood, Roze Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 90 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?