Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wilde hortensia, familie van de Hydrangeaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze kleine heester is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Heeft een opvallende bloeiwijze. Is ruim verkrijgbaar.
Geschikt voor een soortrijke aanplant.
Bijvoorbeeld voor aanplant in windbeschutte (stads)tuinen en openbaar groen. 2. Deze plant is niet geschikt voor moeilijke standplaatsen. Vraagt een vochthoudende tot vochtige, humusrijke bodem met een zuur tot neutrale zuurgraad (pH = 5 - 7). Verlangt een plekje uit de volle zon. Dus bij voorkeur in gefilterd licht van andere planten. Deze plant is goed te combineren met 'bosrand' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Bent u op zoek naar Hydrangea arborescens 'Annabelle'Hydrangea arborescens 'Annabelle' is ook wel bekend als Wilde hortensia. Deze Hydrangeaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 150 centimeter. Wilde hortensia is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Hydrangea arborescens 'Annabelle'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Wilde hortensia niet!

  • Nederlandse naam: Wilde hortensia Wetenschappelijke naam: Hydrangea arborescens 'Annabelle' Type plant: Heester Geslacht: Hydrangea
  • Familie: Hydrangeaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus, September Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zuur tot zwak zuur Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?