Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Deutzia, familie van de Philadelphaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze kleine heester is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Heeft een opvallende bloeiwijze. Is matig verkrijgbaar.
Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.
Met een grote sierwaarde, vooral bv. als accentplant in het openbaar groen en in de tuin vanwege de mooie vorm, de bloeiwijze of de bladkleur. Deze plant wenst een voedselrijke, vochthoudende tot vochtige bodem. Voor wat betreft de zuurgraad is ze vrij tolerant (pH = 5.5 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Bent u op zoek naar Deutzia x lemoineiDeutzia x lemoinei is ook wel bekend als Deutzia. Deze Philadelphaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 100 centimeter. Deutzia is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Deutzia x lemoinei? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Deutzia niet!

  • Nederlandse naam: Deutzia Wetenschappelijke naam: Deutzia x lemoinei Type plant: Heester Geslacht: Deutzia
  • Familie: Philadelphaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zwak zuur tot licht basisch Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?