Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Clematis, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is lichtwitroze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze middelgrote heester is ca. 350 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Is ruim verkrijgbaar.
Te gebruiken zonder specifieke eisen aan hun standplaats.
Met een grote sierwaarde, vooral bv. als accentplant in het openbaar groen en in de tuin vanwege de mooie vorm, de bloeiwijze of de bladkleur. Deze plant wenst een voedselrijke, vochthoudende tot vochtige bodem. Voor wat betreft de zuurgraad is ze vrij tolerant (pH = 5.5 - 8). Verlangt een plekje uit de volle zon. Dus bij voorkeur in gefilterd licht van andere planten. Een plekje in de halfschaduw wordt ook verdragen. Deze plant is door zijn vorm lastig met hoge vaste planten te combineren.

Bent u op zoek naar Clematis 'Jan Pawel II'Clematis 'Jan Pawel II' is ook wel bekend als Clematis. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 350 centimeter. Clematis is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Clematis 'Jan Pawel II'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Clematis niet!

  • Nederlandse naam: Clematis Wetenschappelijke naam: Clematis 'Jan Pawel II' Type plant: Heester Geslacht: Clematis
  • Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Roze, Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte / halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Zwak zuur tot licht basisch Hoogte in CM: 350 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?