Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Duivelswandelstok, familie van de Araliaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze grote heester is ca. 400 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. Heeft een decoratieve vorm. Is goed verkrijgbaar.
Geschikt voor een koele, beschutte plaats.
Bijvoorbeeld voor stedelijk openbaar groen (parken) en bostuinen. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem. Dus bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem en een vrij neutrale zuurgraad (pH = 6 - 8). Verlangt een plekje uit de volle zon. Dus bij voorkeur in gefilterd licht van andere planten. Kan bij nachtvorst in april-mei schade oplopen. Deze plant is goed te combineren met 'bosrand' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Bent u op zoek naar Aralia elataAralia elata is ook wel bekend als Duivelswandelstok. Deze Araliaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 400 centimeter. Duivelswandelstok is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Aralia elata? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Duivelswandelstok niet!

  • Nederlandse naam: Duivelswandelstok Wetenschappelijke naam: Aralia elata Type plant: Heester Geslacht: Aralia
  • Familie: Araliaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 400 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?