Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Straalstempel, familie van de Actinidiaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni. De bladeren zijn rood gevlekt. De volwassen hoogte van deze heester is ca. 200 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Klimplant, heeft een opvallende bladkleur. Is ruim verkrijgbaar.
Geschikt voor een koele, beschutte plaats.
Bijvoorbeeld voor stedelijk openbaar groen (parken) en bostuinen. Deze plant wenst een matig voedselrijke, vochtige, 'gemiddelde' zandhoudende bodem. Dus bestaand uit zand-veen of zand-klei/leem en een vrij neutrale zuurgraad (pH = 6 - 8). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Deze plant is goed te combineren met 'open plaats' en 'borderplanten', zolang die er niet te dicht op staan.

Bent u op zoek naar Actinidia kolomiktaActinidia kolomikta is ook wel bekend als Straalstempel. Deze Actinidiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 200 centimeter. Straalstempel is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Actinidia kolomikta? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Straalstempel niet!

  • Nederlandse naam: Straalstempel Wetenschappelijke naam: Actinidia kolomikta Type plant: Heester Geslacht: Actinidia
  • Familie: Actinidiaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Rood Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni Vochtigheid: Vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 200 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?