Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Siertabak, familie van de Solanaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 150 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Bosplant:
Zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Geeft de voorkeur aan humusrijke grond. Deze eenjarige plant verlangt een licht beschaduwd plekje en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Is ook te gebruiken als borderplant (op een iets zonnige plek). De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Bent u op zoek naar Nicotiana sylvestrisNicotiana sylvestris is ook wel bekend als Siertabak. Deze Solanaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 150 centimeter. Siertabak is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Nicotiana sylvestris? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Siertabak niet!

  • Nederlandse naam: Siertabak Wetenschappelijke naam: Nicotiana sylvestris Type plant: Een-tweejarig Geslacht: Nicotiana
  • Familie: Solanaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Lichte schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 150 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?