Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Tuinlobelia, familie van de Campanulaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 15 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 17 cm. (36 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte:
Zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden' en een open plaats zonder bomen of struiken. Deze tweejarige plant verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. U kunt haar ook gebruiken in de rotstuin en de stapelmuur. Is goed te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog wordt. Als daaraan wordt voldaan is ze ook geschikt voor potten en bloembakken. Goed te gebruiken als perkplant. Laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Lobelia erinus 'Paper Moon'Lobelia erinus 'Paper Moon' is ook wel bekend als Tuinlobelia. Deze Campanulaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 15 centimeter. Tuinlobelia is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Lobelia erinus 'Paper Moon'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Tuinlobelia niet!

  • Nederlandse naam: Tuinlobelia Wetenschappelijke naam: Lobelia erinus 'Paper Moon' Type plant: Een-tweejarig Geslacht: Lobelia
  • Familie: Campanulaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 15 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?