Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Wolfsmelk, familie van de Euphorbiaceae. De bloemkleur is groen en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen+wit en ongeveer 100 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een plek in de halfschaduw en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Van oorsprong is het een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Bent u op zoek naar Euphorbia marginata 'White Top'Euphorbia marginata 'White Top' is ook wel bekend als Wolfsmelk. Deze Euphorbiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 100 centimeter. Wolfsmelk is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Euphorbia marginata 'White Top'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Wolfsmelk niet!

  • Nederlandse naam: Wolfsmelk Wetenschappelijke naam: Euphorbia marginata 'White Top' Type plant: Een-tweejarig Geslacht: Euphorbia
  • Familie: Euphorbiaceae Bloemkleur: Groen Bladkleur: Groen, Wit Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?