Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Selderij, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Bosrandplant:
Zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Deze eenjarige plant verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk, doorlatend en vochthoudend zijn, al wordt een droge standplaats ook goed verdragen. Ook geschikt voor potten en bloembakken. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Bent u op zoek naar Apium graveolensApium graveolens is ook wel bekend als Selderij. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 50 centimeter. Selderij is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Apium graveolens? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Selderij niet!

  • Nederlandse naam: Selderij Wetenschappelijke naam: Apium graveolens Type plant: Een-tweejarig Geslacht: Apium
  • Familie: Apiaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus, September Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Lichte schaduw Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?