Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Grote leeuwenbek, familie van de Scrophulariaceae. De bloemkleur is licht roze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Ook bruikbaar in potten en bloembakken. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Antirrhinum majus 'Coronette Pink'Antirrhinum majus 'Coronette Pink' is ook wel bekend als Grote leeuwenbek. Deze Scrophulariaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 40 centimeter. Grote leeuwenbek is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Antirrhinum majus 'Coronette Pink'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Grote leeuwenbek niet!

  • Nederlandse naam: Grote leeuwenbek Wetenschappelijke naam: Antirrhinum majus 'Coronette Pink' Type plant: Een-tweejarig Geslacht: Antirrhinum
  • Familie: Scrophulariaceae Bloemkleur: Roze Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?