Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Valentijnsdag 2021

Valentijnsdag 2021

Het is bijna zover... Valentijnsdag op zondag 14 februari 2021. De dag van de liefde. Is dit dan eindelijk de dag dat u uw geheime liefde vertelt wat u voor degene betekent? Met Valentijnsdag stuurt u natuurlijk traditiegewijs een rode roos naar uw geliefde. Rode rozen staan symbool voor romantiek, passie en liefde: bij elkaar alles waar Valentijnsdag om draait. Wie stuurt u met Valentijnsdag een bos rozen? Uw partner, uw geheime liefde, uw verboden liefde of uw eeuwige liefde? Welke liefde u ook voelt, Valentijnsdag is dé dag om uw gevoel te uiten. Bij Interflower hebben wij zowel online als in ons tuincentrum een prachtig aanbod aan mooie cadeaus.

Valentijnsdag 2021

Bij Interflower hebben we een ruim assortiment aan Valentijnsboeketten. Dit jaar bieden wij onze Valentijnsboeketten zowel aan in de webshop als fysiek in ons tuincentrum. Op de bloemenafdeling van ons ruime tuincentrum vindt u diverse bloemen, rozen en boeketten voor Valentijnsdag. Want zeg nu zelf, iemand verrassen met Valentijnsdag is toch het allerleukst? Wij zien u graag snel in ons tuincentrum in Lokeren.

Bestel de volgende Valentijnsproducten in onze webshop:

Rode beer Valentijnsdag - InterflowerWitte beer Valentijnsdag - InterflowerRoze beer Valentijn - Interflower

Rode rozen Valentijnsdag

Wie stuurt u dit jaar mooie rode rozen voor Valentijnsdag? Uw geheime liefde, uw eeuwige liefde, uw beste vriend of vriendin, uw moeder of vader of misschien uw overleden liefde? Interflower heeft prachtige rode rozen voor alle soorten liefde. Rode rozen mogen uiteraard niet ontbreken op Valentijnsdag 2021. Vertel hoeveel u van uw geliefde houdt met een bos rode rozen. Verras uw Valentijn dit jaar eens extra: koop een grote bos rode rozen, strooi wat rozenblaadjes op bed en brand kaarsjes op de vensterbank. Haal uw favoriete fles wijn in huis en u heeft gegarandeerd een Valentijnsdag om niet te vergeten.

Verras uw Valentijn met Valentijnsdag

Wellicht zegt uw partner "Valentijnsdag is zo commercieel, daar doen wij niet aan mee." Stiekem vindt uw partner het leuk als u hem/haar verrast op Valentijnsdag. Wat heeft u dit jaar in petto? Trek dit jaar alles uit de kast om uw Valentijn te verrassen! Na een bewogen 2020 is het tijd om de liefde te vieren. Tover een lach op uw geliefdes gezicht door hem of haar te verrassen met een prachtig Valentijnsdagboeket. Bij Interflower in Lokeren verkopen wij de mooiste Valentijnsboeketten op onze webshop en in het tuincentrum. U vindt heeft een ruime keuze aan Valentijnsboeketten, groot, klein, veel of weinig kleur. Wat uw wens ook is, haal uw Valentijnsboeket bij Interflower. Kies bijvoorbeeld voor:

Boeket Romantiek - Interflowerboeket-pink-lady-Interflowervalentijnsboeket-met-rood-hart-Interflower

Valentijns bloemen Interflower

Op zondag 14 februari 2021 staat onze buitenverkoop vol met boeketten die wij met zorg voor u hebben samengesteld. Ook verkopen wij rode rozen van de beste kwaliteit. Wilt u uw beste vriend of vriendin een roos cadeau doen? Dan kiest u bijvoorbeeld voor witte, gele of zalmkleurige rozen. Wij bieden enkele rozen, een bos rozen of een speciaal door onze bloembinders samengesteld boeket. Kom langs op onze buitenverkoop bij ons Tuincentrum in Lokeren voor verse en mooie bloemen. Wij helpen u graag om Valentijnsdag 2021 onvergetelijk te maken!

Plan uw route naar ons tuincentrum of bel of e-mail ons voor meer informatie over de Valentijnsboeketten. Wij zien u graag op 14 februari bij Interflower!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?