Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Herfstkleuren voor binnen

Het is herfst, dat betekent dat we steeds meer tijd binnen doorbrengen. Als u naar buiten kijkt, staat uw tuin in vuur en vlam. Tuinplanten, bomen en struiken veranderen in prachtige herfstkleuren zoals rood, oranje, geel en bruin. Terwijl de temperaturen dalen en de dagen weer donkerder geraken, gaan we gezellig weer naar binnen. Is uw huis al klaar voor het najaar?

Maak het gezellig in huis met herfstkleuren voor binnnenHerfstkleuren voor binnen - Interflower

Met de juiste woonaccessoires maakt u het direct gezellig in huis. Bij Interflower zijn we gek op kaarsen. Kaarsen geven niet alleen licht maar vormen vaak de finishing touch van uw inrichting. Bij Interflower hebben we prachtige bolkaarsen, dinerkaarsen, geurkaarsen en stompkaarsen in fraaie herfstkleuren. Ontdek ons assortiment nu in ons tuincentrum in Lokeren.

  • Heeft u een modern interieur met kleuren als zwart, wit en grijs? Combineer deze natuurtinten dan met kaarsen in dezelfde natuurtinten. Of doe een beetje zot en combineer uw moderne interieur juist met hele felle kleuren kaarsen, als roze, geel of paars.
  • Heeft u een industrieel interieur met veel donkere kleuren als zwart, bruin, grijs en donkergroen? Dan werken lichte kaarsen in huis juist weer goed. Door het contrast van uw donkere muren en lichte kaarsen, maakt u de kamer speels en brengt u meer dimensie in uw woonkamer.
  • Heeft u een landelijke woonkamer met kleuren als crème, wit, lichtbruin, lichtroze of lichtgroen? Dan raden wij u aan om een combinatie van veel kaarsen te maken. Houd wel vast aan één kleurenpalet. Kies bijvoorbeeld allerlei pasteltinten als lichtgeel, lila, lichtbruin, lichtroze en lichtgroen. Of kies juist voor natuurtinten als wit, zwart, grijs, zilver en goud. Een klein beetje speels mag wel!

Geurkaarsen in herfstkleuren brengen de herfst naar binnen

Bij Interflower koopt u geurkaarsen in heerlijke najaarsgeuren. Brand een geurkaars en vul uw huis met een heerlijke, warme geur. Geurkaarsen zijn perfect voor op het toilet, om nare geurtjes te verwijderen. Geurkaarden doen het ook uitstekend in de badkamer, als u lekker geniet van een ontspannen bad. Geurkaarsen zijn natuurlijk ook perfect voor op de salontafel, als u 's avonds geniet van een avondje op de bank. Welke geurkaarsen zijn deze herfst een hit? Wij zetten onze favorieten op een rijtje: 

  • kaneel
  • appel
  • pumpkin spicecederhout
  • dennengeur
  • vanille
  • honing

Ontdek het kaarsenassortiment in ons tuincentrum. Wij hebben een zeer groot gamma voor u klaarstaan in allerlei herfstkleuren en najaarsgeuren.

Kussens in herfstkleuren voor binnenKussens herfstkleuren - Interflower

Wat maakt uw herfstlook nou meer af dan sfeervolle kussens op de bank, op de fauteuil en op de stoelen? Kussens in warme herfstkleuren maken uw huis sfeervol, gezellig en knus. Heeft u een bruine bank? Probeer dan crème of okergele kussens. Heeft u een zwarte bank? Ga dan juist voor gouden of petrol blauwe kussens. Bij een lichte bank raden wij groentinten aan. Combineer verschillende soorten materialen en printen kussens. Zo verkopen wij velours, stof, geweven, wollen, satijn en linnen kussens. U kiest bij ons uit dierenprints als luipaard, tijger en zebra. Ook verschillende jungleprints en bloemenprints vindt u in ons assortiment. Vul uw huis met sfeervolle herfstkleuren en kies voor kussens van Interflower.

Woondecoratie voor binnen in herfstkleuren

De kleuren rood, oranje, geel en bruin mogen absoluut niet ontbreken in uw herfstinterieur. Zodra de temperatuur buiten daalt, brengen we steeds meer tijd binnenshuis door. Kijk eens rond in uw interieur? Kan dat nog wel iets gezelliger? Geen probleem! Bij Interflower hebben we genoeg woondecoratie om uw huis compleet in herfstsferen te brengen. Zomerse details maken plaats voor droogbloemen, spiegels en beeldjes in herfsttinten. Vervang de lichte tafelloper door een rode tafelloper en vervang de servetten door een herfstkleur als okergeel. Woonaccessoires brengen sfeer in huis. Bij Interflower vindt u honderden woonartikelen waarmee u uw interieur opvrolijkt. Kom langs en ontdek het zelf.

Herfstkleuren voor binnen - InterflowerKoop plantencoupes in herfstkleuren

Wist u dat we bij Interflower prachtige plantencoupes samenstellen? Hierbij combineren we kamerplanten als Anthurrium, Bromelia en orchideeën met elkaar tot een mooi geheel. Dagelijks stellen wij de mooiste plantenarrangementen voor u samen. Neem een kijkje op onze binnenafdeling en kies de mooiste coupes voor bij u thuis. Ook leuk om cadeau te geven! Een plantencoupe bij Interflower bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. Dan hoeft u niet de deur uit en doen wij voor u het werk! In ons tuincentrum hebben we nog veel meer plantencoupes in herfstkleuren. Kom langs in Lokeren en kies uw favoriet.

Interflower brengt herfstkleuren naar binnen

Natuurlijk koopt u bij Interflower ook kleurrijke pompoenen in oranje, geel, groen en wit. Pompoenen zijn hét teken van herfst en staan gezellig zowel binnen als buiten. Bij Interflower ontdekt u mooie herfstkleuren. Bekijk onze binnenafdeling met een najaarsaanbod aan planten, kamerplanten en tuinplanten. Onze bloemenafdeling staat vol met prachtige bloeiers in de kleuren rood, oranje en geel. Denk ook aan onze wooninrichting, hier vindt u alles voor in huis. Laat de donkere dagen maar komen, u bent er helemaal klaar voor met de producten van Interflower. Bezoek ons tuincentrum in Lokeren. Vind u niet direct wat u zoekt? Vraag ons personeel om advies. Zij weten alles van de najaarstrends van nu! U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Tot snel bij Interflower! 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?