Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Boretti Tonello houtskoolbarbecue

De meest handige, stoere, unieke en lichtste houtskoolbarbecue van dit moment: de Boretti Tonello houtskoolbarbecue is ideaal voor de kleine tuin, het smalle balkon of voor op het dakterras. De barbecue is licht van gewicht, waardoor u de barbecue gemakkelijk meeneemt naar het strand, de camping of naar vrienden. De draaghouders zorgen ervoor dat de barbecue gemakkelijk op te tillen is. De handgrepen zijn hittebestendig waardoor u veilig kunt barbecueën. De twee luchtroosters zorgen voor de perfecte luchttoevoer en luchtafvoer. zo blijven uw gerechten perfect op temperatuur en bereidt u heerlijke maaltijden om van te smullen!

De Boretti Tonello houtskoolbarbecue:

- heeft een kookoppervlak van Ø37cm

- is geschikt voor 4 personen

- is in totaal 40 x 54 x 58 cm groot

- weegt 12 kg

 • Merk
  Boretti
 • Thermostaat
  Ja
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  12 kg

Schrijf zelf een recensie over "Boretti Tonello houtskoolbarbecue"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Boretti Tonello houtskoolbarbecue" !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

In onze webshop bestelt u het artikel Boretti Tonello houtskoolbarbecue snel en veilig. Uiteraard nodigen wij u ook uit om langs te komen in onze winkel in Lokeren. Bij vragen over Boretti Tonello houtskoolbarbecue neemt u contact op via 032 934 806 03. Graag tot ziens!