• Elho Bloembakken en Elho Plantenbakken in Lokeren

Openingsuren

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 18:00
 • Zondag
  09:00 - 18:00

Zon- en feestdagen geopend!

Bekijk hier de extra openingsuren

Potterie

Woont u in Gent, Waasmunster of ergens anders in de buurt van Lokeren en zoekt u mooie plantenpotten, vazen, manden of schalen? Bij tuincentrum Interflower vindt u een uitgebreid potterie assortiment!

Binnepotten kopen bij Interflower in Lokeren

Bij ons in het assortiment vindt u veel mooie plantenpotten voor binnen van verschillende merken en gemaakt van verschillende materialen. Standaard in ons pottenassortiment vindt u plantenpotten van glas, keramiek, kunststof, riet en zink

Houdt bij het aanschaffen van een mooie plantenpot voor binnen altijd rekening met de potmaat van de plant, de diepte van de plantenpot en of de plant nog zal gaan groeien. Koop uw plantenpot niet te klein want dan is de kans groot dat u binnen een jaar weer een nieuw plantenpot moet kopen.

Plantenpotten voor buiten kopen nabij Gent en Waasmunster

Ook plantenpotten voor buiten vindt u bij Interflower in Lokeren. Niet alle plantenpotten en plantenbakken zijn geschikt voor buiten. Door hoge of juist lage temperaturen kunnen plantenbakken verkleuren, scheuren of de verf kan er vanaf bladderen. Koop daarom altijd een geschikte plantenbak voor buiten. Houdt bij de aanschaf van plantenbakken voor buiten ook rekening met de afwatering. Binnen bepaalt u zelf hoeveel water een plant krijgt, buiten heeft u daar veel minder invloed op. Planten die te veel water krijgen kunnen dood gaan en ziektes of schimmels oplopen. 

Gratis oppotservice bij tuincentrum Inferlower in Lokeren

Wij geven u graag en gratis advies voor een mooie pot-plant combinatie. Heeft u een kamerplant en een mooie pot voor erbij uitgekozen? Dan bieden wij de GRATIS oppotservice aan waarbij we de plant alvast mooi voor u in de pot doen en wat aarde toegevoegd. Zo gaat u gegarandeerd met een prachtig gevulde plantenpot naar huis!

Kortom, woont u in Gent, Waasmunster of Lokeren en zoekt u mooie plantenpotten, vazen of schalen voor binnen en buiten? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum!

 

Elho bloempotten en plantenbakken in Lokeren

Elho bloempotten en Elho plantenbakken vindt u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren gegarandeerd! De kunststof binnenpotten en plantenbakken van Elho zijn al jaren verkrijgbaar bij ons in het tuincentrum in Lokeren. De bloempotten en bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Elho kunststof bloempotten Lokeren