Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Dispensers

Drankdispensers of limonadetaps zijn tegenwoordig onmisbaar op een verjaardag. Deze handige taps vult u bijvoorbeeld met bruiswater, munt, citroen en ijsblokjes. Voilá, zo heeft u uw eigen drankdispenser gevuld met een sprankelende sap. Drankdispensers of limonadetaps zijn erg handig in gebruik. U vult de kan met de door u gewenste vloeistof en maakt de drank feestelijk met kruiden of fruit. Of u vult de tap natuurlijk gewoon met water. De handige standaard zorgt voor een verhoogde standplaats, waardoor u een glas eenvoudig vult met de inhoud. Interflower verkoopt verschillende soorten dispensers. Bekijk ons aanbod in onze webshop of kom langs in ons tuincentrum in Lokeren. 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Drankdispenser

Feestje bij u thuis? Dan is een drankdispenser met tapkraan een ware uitvinding. Vul meerdere drankdispensers met verschillende drankjes, alcoholisch of non-alcoholisch en laat uw gasten hun glas zelf vullen. Dat scheelt aardig wat loopjes naar de keuken en u geniet zelf ook meer van het feestje, in plaats van alleen maar de gastvrouw/man te zijn. Bij Tuincentrum Interflower verkopen we verschillende soorten drankdispensers, met of zonder tapkraan. Sommige drankdispensers zijn voorzien van een luchtdichte deksel. Let er wel op dat u bij het gebruiken van de tap, de deksel een klein beetje open zet. Anders komt er geen water uit, dan zuigt de kan namelijk vacuüm.

Water dispensers

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw gasten op een verjaardag een glas water aan te bieden? Een water dispenser is handig en staat bovendien heel leuk! Bij Interflower koopt u een water dispenser inclusief standaard.

  • Plaats de water dispenser op de standaard en vul de dispenser met plat- of bruisend water.
  • Voeg nog een takje munt of schijfje citroen toe om het helemaal af te maken. Zo geeft u het water in de water dispenser een frisse smaak.
  • Draai het kraantje naar links of rechts om uw glas te vullen en zet het kraantje weer in het midden om de kraan uit te zetten.

Limonadetap

Heeft u een kinderfeestje? Dan is een hippe limonadetap uitstekend om drank aan de kids aan te bieden. Vul de limonadetap met siroop, ijsklontjes en water en zet deze op de standaard op tafel. Kleed de tafel leuk aan met ballonnen, slingers, een gezellig tafelkleed, jungle bordjes, prinsessen drinkbekers en papieren rietjes en uw feesttafel ziet er feestelijk uit! Maak de limonadetap schoon met wat afwasmiddel en warm water en was deze met de hand af. Vergeet het kraantje niet schoon te make, zo heeft u zo lang mogelijk profijt van de tap. Droog de kan goed af en berg deze netjes op.

Cocktailtap

Cocktailparty? Dan is een drankdispenser zeker onmisbaar. Bij een cocktailparty horen natuurlijk vrolijke, exotische en kleurrijke cocktails. Welke manier is nu leuker dan de cocktails te serveren in een drankdispenser? Bij Interflower koopt u prachtige drankdispensers op standaard met een kraantje. Zo schenkt u zelf gemakkelijk een drankje in en bepaalt u zelf de hoeveelheid. Vul de kannen met uw favoriete cocktail en let’s get this party started. Let erop dat u de tap goed wast na gebruik. Een wasbeurt met de hand met wat warm water en afwasmiddel is genoeg.

Koop drankdispenser Lokeren

Bij Interflower in Lokeren, vlak bij Antwerpen en Brugge verkopen we verschillende drankdispensers. Onze dispensers verschillen van een weckpot tot aan een luxe houten tap met hengsel en kraantje. Bekijk ons aanbod in onze webshop of kom gezellig langs in ons tuincentrum. Binnenkort een feestje bij u thuis? Dan mag een water dispenser, limonadetap of cocktailtap echt niet ontbreken. U vindt ons tuincentrum in de buurt van Sint-Niklaas, Dendermonde en Gent. Wij kijken uit naar uw bezoek aan ons tuincentrum. Heeft u vragen over een product of over de voorraad van een product? Neem dan altijd contact met ons op.