Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuincentrum Gent

Tuincentrum Interflower nabij Gent is dé plek waar u alles voor uw tuin kunt vinden. Gaat de tuin op de schop, of zoekt u alleen een nieuwe gieter? Voor cadeau’s en boeketten bent u bij Interflower ook van harte welkom.

De nieuwste trends

Met een enthousiast team zorgen wij ervoor dat we elk seizoen de leukste trends op het gebied van tuinieren neerzetten. Op deze manier hebben wij in het voorjaar de vrolijkste lenteboeketten en in het najaar prachtige herfststukken. U kunt ook zelf een persoonlijk boeket laten samenstellen. Elk jaar zetten wij vanaf eind oktober een prachtige kerstshow neer, zodat u zelf alvast in de kerstsfeer kunt komen!

Comfortabel in de tuin

Om ervoor te zorgen dat u op koele zomeravond of juist op mooie herfstavonden nog buiten kunt zitten, kunt u bij ons tuincentrum nabij Gent allerlei soorten tuinmeubelen en barbecues uitkiezen. Voor een extra knus gevoel kiest u daarbij natuurlijk de leukste kussens en kaarsen. Liever wat meer verlichting op donkere dagen? Dan kunt u kiezen uit:

  • Klassieke buitenlampen met ronde vormen
  • Modern tuinverlichting van aluminium of roestvrijstaal
  • Verlichting met licht- en bewegingssensoren
  • Verlichting op zonne-energie

Alles voor uw dier bij ons tuincentrum nabij Gent

We zijn er niet alleen voor u en uw planten, maar ook voor uw huisdier! Wat uw viervoeter of fladderaar ook nodig heeft, bij ons vindt u alles van hondenvoer en kattenvoer tot vogelkooien en konijnenhokken.

Kom langs bij ons tuincentrum nabij Gent

Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment? Kom dan langs bij Interflower! Tussen het winkelen door kunt u altijd van een kopje koffie genieten in ons cafetaria.