Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Hertshooi, familie van de Hypericaceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een vrij zonnige plek met af en toe wat schaduw van bomen of heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Bent u op zoek naar Hypericum x inodorum 'Annebel'Hypericum x inodorum 'Annebel' is ook wel bekend als Hertshooi. Deze Hypericaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 80 centimeter. Hertshooi is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Hypericum x inodorum 'Annebel'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Hertshooi niet!

  • Nederlandse naam: Hertshooi Wetenschappelijke naam: Hypericum x inodorum 'Annebel' Type plant: Vaste plant Geslacht: Hypericum
  • Familie: Hypericaceae Bloemkleur: Geel Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?