Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Struikveronica, familie van de Scrophulariacea. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. mei tot en met juni. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 25 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze halfheester of dwergheester verdraagt vrij droge bodems en kan ook gebruikt worden als accentplant in de border. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Hebe pinguifoliaHebe pinguifolia is ook wel bekend als Struikveronica. Deze Scrophulariacea heeft een maximale hoogte van ongeveer 25 centimeter. Struikveronica is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Hebe pinguifolia? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Struikveronica niet!

  • Nederlandse naam: Struikveronica Wetenschappelijke naam: Hebe pinguifolia Type plant: Vaste plant Geslacht: Hebe
  • Familie: Scrophulariacea Bloemkleur: Wit Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 25 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?