Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Chinese anjer, familie van de Caryophyllaceae. De bloemkleur is karmijnroze en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 35 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte:
Zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden' en een open plaats zonder bomen of struiken. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. U kunt haar ook gebruiken in de rotstuin en de stapelmuur. Is goed te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog wordt. Als daaraan wordt voldaan is ze ook geschikt voor potten en bloembakken. Goed te gebruiken als perkplant. Laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Dianthus chinensis 'Violet Picotee'Dianthus chinensis 'Violet Picotee' is ook wel bekend als Chinese anjer. Deze Caryophyllaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 35 centimeter. Chinese anjer is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Dianthus chinensis 'Violet Picotee'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Chinese anjer niet!

  • Nederlandse naam: Chinese anjer Wetenschappelijke naam: Dianthus chinensis 'Violet Picotee' Type plant: Een-tweejarig Geslacht: Dianthus
  • Familie: Caryophyllaceae Bloemkleur: Roze Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 35 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?