Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuincentrum Interflower | Vaderdag

Vaderdag cadeau inspiratie

Bij Tuincentrum Interflower bent u aan het juiste adres om een cadeau te vinden voor Vaderdag! Wij hebben alles wat u nodig heeft om de liefste man te verrassen op deze speciale dag. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment met barbecues, barbecue accessoires, tuinplanten, tuingereedschap. Of geef hem de vrijheid om zelf een perfect cadeau te kiezen met een cadeaubon van Interflower! Laat Vaderdag dit jaar extra speciaal zijn met een attentie van Interflower.

Bekijk alle barbecue accessoires

Vaderdag cadeaus voor vijverliefhebbers

Op zoek naar het perfecte Vaderdag cadeau voor een vijverliefhebber? Bij Tuincentrum Interflower vindt u alles wat uw vader nodig heeft om zijn vijver tot leven te brengen en te onderhouden. Verwen hem met prachtige vijvervissen die zijn vijver doen bruisen van kleur en leven. Of verras hem met een fontein of een waterornament wat rust toevoegt aan zijn vijver. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie van waterplanten die niet alleen zorgen voor een gezond ecologisch evenwicht in de vijver. Maak van deze Vaderdag een onvergetelijke ervaring met een cadeau van Tuincentrum Interflower, waar liefde voor vijvers centraal staat!

Bezoek onze vijverafdeling

Bestel tijdig uw cadeaubon voor Vaderdag

Laat u uw vader liever zelf wat leuks in ons tuincentrum uitkiezen, en geeft u een Interflower cadeaubon als geschenk? Wat een leuk idee! U kan onze cadeaubon onmiddellijk aan de kassa aankopen, of ook makkelijk online in onze webshop bestellen. Gelieve er AUB rekening mee te houden dat online bestelde cadeaubonnen steeds via bpost worden verstuurd, en het dus een aantal werkdagen kan duren vooraleer deze in de brievenbus vallen. U kan de Interflower cadeaubon spenderen aan ons gehele assortiment, met uitzondering van onze cafetaria De Tuin van Eten.

Cadeaubon bestellen

Handig tuingereedschap voor Vaderdag

Op zoek naar het perfecte Vaderdag cadeau voor een gepassioneerde tuinliefhebber? Bij Tuincentrum Interflower vindt u een uitgebreid assortiment tuingereedschap dat elke vader zal verrassen en inspireren. Verwen hem met hoogwaardig handgereedschap dat zijn tuinwerkzaamheden makkelijk maakt of verras hem met handige gadgets, zoals thermometers waarmee hij zijn tuinomgeving nauwlettend in de gaten kan houden. Voor de doe-het-zelver bieden we een selectie van elektrisch gereedschap van topkwaliteit, zodat hij elke klus met gemak kan klaren. En vergeet niet de comfortabele en duurzame tuinhandschoenen, die zijn handen beschermen tijdens het tuinieren. Maak deze Vaderdag onvergetelijk met een geschenk van Tuincentrum Interflower!

Bezoek Tuincentrum Interflower

Tuinplanten voor échte tuinliefhebbers

Op zoek naar een speciaal Vaderdag cadeau voor een vader met groene vingers? Bij Tuincentrum Interflower vindt u een prachtige selectie tuinplanten die zijn tuin tot leven zullen brengen. Verwen hem met kleurrijke éénjarige planten of zomerbloeiers die de hele zomer lang bloeien. Voor een decoratieve touch zijn klimplanten een uitstekende keuze, terwijl mediterrane planten een exotisch tintje aan zijn tuin geven. En vergeet niet de prachtige zomerbollen die straks voor een feestelijke sfeer zorgen in elke tuin, op elk terras of balkon. Maak van deze Vaderdag een onvergetelijke ervaring met een plant van Tuincentrum Interflower!

Openingsuren Tuincentrum Interflower

Kom ontbijten op Vaderdag!

Wist u dat het bij Tuincentrum Interflower mogelijk is om op Vaderdag heerlijk uitgebreid te ontbijten? Het ontbijt bestaat onder andere uit broodjes, beleg, fruitsap en een koffie. Ook voor kinderen hebben wij een aangepast 'kids ontbijt'! Dit speciale ontbijt bestaat uit alles wat kinderen lekker vinden:

  • doosje Kellog's cornflakes met verse melk
  • mini muffin
  • Cécémel
  • keizerbroodje
  • boter
  • choco- en speculoospasta

Op feestdagen zoals Vaderdag is het uitgebreid ontbijt op zondag enkel mogelijk na reservatie. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Vul vóór woensdag 5 juni het formulier in om een plek te reserveren in onze cafetaria. Reserveren nà deze datum kan enkel telefonisch op het nummer 09/348 06 03.

Reserveren 'Ontbijt op zondag'

Wilt u reserveren voor het ontbijt op zondag? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Reserveren uitsluitend voor het ontbijt op zondag.

* Reserveren uiterlijk vóór woensdag. Na woensdag graag telefonisch reserveren (+32 934 806 03)

Velden met * zijn verplicht.
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?