Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

kentia palm 160 cm

Prijs 109,99

Korte omschrijving

Mooie howea forsteriana, hoogte 160 cm, potmaat 24 cm*

*exclusief decoratie & potten

kentia palm 160 cm

Prijs 109,99

Korte omschrijving

Mooie howea forsteriana, hoogte 160 cm, potmaat 24 cm*

*exclusief decoratie & potten

kentia palm 160 cm - afbeelding 3
kentia palm 160 cm
Prijs 109,99

Met deze kentia palm creëer je je eigen urban jungle thuis. Het is een mooie sterke palm, die bovendien makkelijk te verzorgen is. Deze howea is luchtzuiverend.

Standplaats: (half)schaduw

Verzorging: Regelmatig maar zeker niet overvloedig water geven. Het is belangrijk om de grond continu vochtig te houden maar niet zo nat dat er een laagje water onderin de pot staat. Best controleer je de grond vooraf. 

Krijgt je Kentia palm bruine randen rondom het blad? Dit is een natuurlijk verschijnsel en is niet te voorkomen. Deze bruine randen zullen ontstaan bij de onderste en oudste bladeren. Op den duur gaan deze bladeren dood. Deze bladeren kan je wegknippen.

 • EAN code
  KP100222KENTIA160
 • Latijnse naam
  howea forsteriana
 • Huisdiervriendelijk
  ja
 • Giftig
  Niet giftig

Schrijf zelf een recensie over "kentia palm 160 cm"

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "kentia palm 160 cm" !

Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan ons tuincentrum in Lokeren waar we u graag helpen. U kunt onze actuele openingstijden bekijken op de contactpagina

Ons adres is:

Tuincentrum Interflower
Eekstraat 70
9160 Lokeren

In ons tuincentrum staat ons vakkundige personeel voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tuincentrum Interflower

In onze webshop bestelt u het artikel kentia palm 160 cm snel en veilig. Uiteraard nodigen wij u ook uit om langs te komen in onze winkel in Lokeren. Bij vragen over kentia palm 160 cm neemt u contact op via 032 934 806 03. Graag tot ziens!