Gazon

Wilt u een mooi gazon in uw tuin in Lokeren, Sin-Niklaas, Gent of Dendermonde? Kies dan voor een grassoort die bij u past. Het voorjaar is de beste tijd om een nieuw gazon te zaaien. Bij Interflower vindt u alles om uw gazon aan te leggen en te onderhouden. Interflower is dé graszoden specialist van Lokeren met alles voor een mooi gazon!

Aanleg en onderhoud gazon 

Een gazon zaaien of graszoden leggen voor uw tuin in de buurt van Lokeren? Wij hebben een uitgebreid assortiment gazon: van graszoden tot graszaad, maar ook gazon gerelateerde producten voor het onderhoud van uw gazon zoals:

  • grasmaaiers
  • handmatige grasscharen
  • grastrimmers
  • strooiwagens

Verzorging gazon

Naast het gebruik van belangrijke onderhoudsproducten is het tevens van belang om het gazon regelmatig te bemesten. Mossen en onkruid verwijdert u in het voorjaar. Wilt u snel resultaat? Dan is het ook mogelijk om complete graszoden te bestellen. 

Gazon en onderhoudsproducten kopen in Lokeren

Bezoek ons tuincentrum in Lokeren en krijg tips, informatie en advies over (de aanleg van) uw gazon. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de aanleg van uw gazon of het onderhoud van uw gazon. Meer weten over een mooi en gezond gazon? Kom dan langs bij Interflower en geniet meteen van een lekkere lunch in ons cafetaria!

Advies nodig?

Voor vragen over ons assortiment aan gazonartikelen kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar +32 934 806 03.