Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Led schilderijen

Breng uw kerstdecoratie naar een volgend level met Led schilderijen van Interflower! Wij bieden een assortiment aan lichtgevende canvas kaders met verwerkte LEDlampjes. Wij hebben sfeervolle kaders die u aan de muur hangt in de woonkamer, in de keuken, in de eetkamer, in de slaapkamer of zelfs in de gang. Wij bieden typische kerst led schilderijen, maar ook andere winterse taferelen die u kan ophangen in uw woonkamer. Kom dus snel langs in ons tuincentrum in Lokeren en bekijk ons assortiment met led schilderijen! 

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Schilderij met led lichtjes

Een fraai kader aan de muur geeft direct wat sfeer tijdens de kerstdagen. Bij Tuincentrum Interflower hebben we nu buitengewone schilderijen met led lichtjes erin. De ledlampjes zijn op een gedetailleerde wijze in het schilderij verwerkt. Overdag lijkt het een gewoon schilderij, maar 's avonds zet u het schilderij aan, waardoor er kleine ledlampjes in het schilderij branden. Zo krijgt de open haard een extra dimensie. Geef uw kerstinterieur een boost tijdens de kerstdagen en maak het gezellig in huis met de Led schilderijen van Interflower.

Tuincentrum Interflower | Led schilderijen | Canvas met led

Led canvas kopen bij Interflower in Lokeren

Koop al uw kerstproducten bij Interflower en maak het gezellig bij u thuis. Ons tuincentrum is gewoon geopend; onze plantencoupes, grondverbeteraars, bloemen en potten blijven gewoon te koop in ons tuincentrum. Neem ook eens een kijkje en vindt meer informatie over kunstkerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina en dan hopen we u snel te zien!

Meer over kerstverlichting