Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Led schilderijen

Breng uw kerstdecoratie naar een volgend level met Led schilderijen van Interflower! Wij bieden een prachtig assortiment aan lichtgevende kaders met verwerkte ledlampjes. Wij hebben sfeervolle schilderijen die u aan de muur hangt in de woonkamer, in de keuken, in de eetkamer, in de slaapkamer en zelfs in de gang. In onze webshop vindt u verschillende kaders met een gezellige scène. Wij bieden typische kerst led schilderijen, maar ook mooie natuurlandschappen die u het hele jaar ophangt in de woonkamer. Wij hadden u  graag laten zien hoe mooi de schilderijen schitteren in ons tuincentrum, helaas mogen wij u geen kerstartikelen in ons tuincentrum verkopen. Maar niet getreurd. Neem een kijkje in onze webshop en shop de mooiste Led schilderijen bij Inteflower. 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Schilderij met led lichtjes

Een fraai kader aan de muur geeft direct wat sfeer tijdens de kerstdagen. Bij Interflower hebben we nu buitengewone schilderijen met led lichtjes erin. Hang een schilderij op boven uw eettafel en laat het kader schitteren in het donker. Kies uit onze vele varianten en plaats uw Led schilderijen in uw winkelmandje. Bij Interflower koopt u gemakkelijk Led schilderijen online in onze webshop. Ondanks de aangescherpte Coronamaatregelen bieden wij u de mogelijkheid om alsnog kerstinkopen te doen. Helaas mogen wij u geen kerstartikelen verkopen in onze winkel, maar daarom shopt u eenvoudig online! Maak een keuze en maak van uw woonkamer een sfeervolle ruimte. 

Schilderij met led

Bent u die saaie muren zat? Heeft u geen zin om de muren te verven, maar wilt u wel op een snelle manier meer sfeer in huis brengen tijdens de feestdagen? Kies dan voor fraaie kaders met ledverlichting. In onze websop bieden wij verschillende schilderijen met led aan. De ledlampjes zijn op een gedetailleerde wijze in het schilderij verwerkt. Overdag lijkt het een alledaags schilderij, maar 's avonds zet u het schilderij aan, waardoor er kleine ledlampjes in het schilderij branden. Zo krijgt de openhaard een extra dimensie. Geef uw kerstinterieur een boost tijdens de kerstdagen en maak het gezellig in huis met de Led schilderijen van Interflower.

Canvas met ledLed canvas herfst - Interflower

Interflower biedt prachtige fotokunst met ledverlichting voor de kerst. Wij hebben verschillende canvasdoeken met ingebouwde ledverlichting. De foto is van achter het doek uitverlicht met ledverlichting waardoor het doek ook in donkere ruimten een echte eye catcher is. Wij hebben bijvoorbeeld een LED-canvas met een rode vrachtwagen met kerstbomen. Een uniek stuk voor het ultieme kerstgevoel! Wij hebben horizontale en verticale canvasdoeken die u aan de muur ophangt. Bekijk uit ons asoortiment en kies bijvoorbeeld voor: 

Led canvas kopen online

Bestel gemakkelijk al uw kerstinkopen bij Interflower. Plaats uw bestelling in onze webshop en wij zorgen ervoor dat uw kerstartikelen op tijd bij u thuis zijn. Kies ervoor om de producten af te halen in ons tuincentrum of laat de bestelling thuis bezorgen. Vier kerst met de kerstproducten van Interflower, gewoon bij u thuis bezorgd! Ook in Coronatijd voorzien wij u in uw kerstbehoefte. Maak het thuis gezellig, let op elkaar en blijf gezond. Ons tuincentrum is gewoon geopend, onze plantencoupes, grondverbeteraars, bloemen en potten zijn wel gewoon te koop in ons tuincentrum. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina.