Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Led schilderijen

Breng uw kerstdecoratie naar een volgend level met Led schilderijen van Interflower! Wij bieden een prachtig assortiment aan lichtgevende kaders met verwerkte ledlampjes. Wij hebben sfeervolle schilderijen die u aan de muur hangt in de woonkamer, in de keuken, in de eetkamer, in de slaapkamer en zelfs in de gang. Wij bieden typische kerst led schilderijen, maar ook mooie natuurlandschappen die u het hele jaar ophangt in de woonkamer. Kom dus snel langs in ons tuincentrum in Lokeren en bekijk ons assortiment met led schilderijen! 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Schilderij met led lichtjes

Een fraai kader aan de muur geeft direct wat sfeer tijdens de kerstdagen. Bij Tuincentrum Interflower hebben we nu buitengewone schilderijen met led lichtjes erin. Hang een schilderij op boven uw eettafel en laat het kader schitteren in het donker. Bij Interflower koopt u Led schilderijen in onze winkel in Lokeren. 

Schilderij met led

Bent u die saaie muren zat? Heeft u geen zin om de muren te verven, maar wilt u wel op een snelle manier meer sfeer in huis brengen tijdens de feestdagen? Kies dan voor fraaie kaders met ledverlichting. In onze webshop bieden wij verschillende schilderijen met led aan. De ledlampjes zijn op een gedetailleerde wijze in het schilderij verwerkt. Overdag lijkt het een alledaags schilderij, maar 's avonds zet u het schilderij aan, waardoor er kleine ledlampjes in het schilderij branden. Zo krijgt de openhaard een extra dimensie. Geef uw kerstinterieur een boost tijdens de kerstdagen en maak het gezellig in huis met de Led schilderijen van Interflower.

Tuincentrum Interflower | Led schilderijen | Canvas met led

Canvas met led

Interflower biedt prachtige fotokunst met ledverlichting voor de kerst. Wij hebben verschillende canvasdoeken met ingebouwde ledverlichting. De foto is van achter het doek uitverlicht met ledverlichting waardoor het doek ook in donkere ruimten een echte eyecatcher is. Wij hebben bijvoorbeeld een LED-canvas met een rode vrachtwagen met kerstbomen. Een uniek stuk voor het ultieme kerstgevoel! Wij hebben horizontale en verticale canvasdoeken die u aan de muur ophangt. Bekijk uit ons assortiment en kies bijvoorbeeld voor: 

  • Led canvas natuur met herten
  • Led canvas kerstman in rode auto
  • Led canvas herfsttafereel

Led canvas kopen bij Interflower in Lokeren

Koop al uw kerstproducten bij Interflower. Maak het thuis gezellig, let op elkaar en blijf gezond. Ons tuincentrum is gewoon geopend, onze plantencoupes, grondverbeteraars, bloemen en potten zijn wel gewoon te koop in ons tuincentrum. Neem ook eens een kijkje en vindt meer informatie over kunstkerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina en dan hopen we u snel te zien!

Meer over kerstverlichting