Bloemenwinkel Gent

Ontdek het assortiment bloemen en planten van Interflower nabij GentBij de bloemenwinkel van Interflower (nabij Gent) bent u aan het juiste adres voor de prachtigste boeketten en arrangementen. We bieden een ruim assortiment aan snijbloemen, bloemstukken en rouwarrangementen.

Het juiste boeket

Voor elke gelegenheid vindt u in de bloemenwinkel bij Gent wel een geschikt boeket. Voor een bruidsboeket luisteren wij graag naar uw wensen en stellen we een persoonlijk boeket voor u samen. U kunt gelijk bijpassende bloemstukken voor de bruiloft zelf uitzoeken! Ook bij een afscheid van een dierbare zullen wij met de grootste zorg een rouwboeket voor u samenstellen.

Advies voor bloemen nabij Gent

Of u nu een mooi bloemstuk uit wil kiezen of zelf een mooi boeket wilt laten samenstellen, bij Interflower geven we u graag tips. Een goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk. Hoe houdt u uw bloemen zo lang mogelijk mooi?

  • Snij de bloemen schuin af zodat ze zo veel mogelijk water op kunnen nemen.
  • Zet ze in een schone vaas en gebruik lauwwarm water.
  • Kies een lichte plek uit in huis, ze het boeket niet op een tochtige plek.
  • Vergeet de vaas niet bij te vullen met water, anders gaan de bloemen al snel slap hangen.

Voor goed deskundig advies heten we u van harte welkom in ons tuincentrum nabij Gent en laat u goed adviseren over het onderhouden van bloemen en planten. U kunt uiteraard ook een mooie vaas bij ons uitzoeken!

Vind de juiste planten in onze gids

Voor kamerplanten bent u bij Interflower ook op de juiste plek. Als u eerst nog wat inspiratie wilt opdoen, kunt u alle informatie over bloemen en planten bij Gent lezen in onze handige plantengids. Natuurlijk staan onze medewerkers van ons tuincentrum vlakbij Gent graag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over bloemen en planten.