Bloemenwinkel Gent

Voor een bloemenwinkel nabij Gent bent u bij Interflower u aan het juiste adres voor de prachtigste bloemstukken en boeketten. We bieden een ruim assortiment aan snijbloemen, bruidsboeketten en rouwarrangementen.

Het juiste boeket nabij Gent

In onze bloemenwinkel bij Gent vindt u voor elke gelegenheid wel een geschikt boeket. Voor een bruidsboeket luisteren wij graag naar uw wensen en stellen we een persoonlijk boeket voor u samen. U kunt gelijk bijpassende bloemstukken voor de bruiloft zelf uitzoeken! Ook bij een afscheid van een dierbare zullen wij met de grootste zorg een rouwboeket voor u samenstellen. Laat ons weten welke bloemen u graag in het boeket wilt, hoe groot het boeket mag zijn en of u een staand of liggend rouwboeket wilt. De boeketten kunnen wij ook naar het uitvaartcentrum laten bezorgen. Neem contact op met onze bloemenwinkel voor meer informatie.

Advies voor bloemen nabij Gent

Of u nu een mooi bloemstuk uit wil kiezen of zelf een mooi boeket wilt laten samenstellen, bij Interflower nabij Gent geven we u graag tips. U kunt ook ons verse aanbod aan snijbloemen bekijken waarmee wij ook de boeketten maken. Losse bloemen staan ook erg leuk in een kleinere vaas op een leeg hoekje in huis. Bekijk de variatie aan kleuren van de gerbera’s, tulpen en ridderspoor. Combineer een uitbundige bloem zoals de strelitzia met een groene eucalyptustak, wat voor bos u ook voor u ziet, elke bloem kunt u in onze bloemenwinkel vinden!

Geniet zo lang mogelijk van de bloemen

Heeft u een boeket gevonden in onze bloemenwinkel nabij Gent? Een goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk. Hoe houdt u uw bloemen zo lang mogelijk mooi?

  • Snij de bloemen schuin af zodat ze zo veel mogelijk water op kunnen nemen.
  • Zet ze in een schone vaas en gebruik lauwwarm water. Maak de vaas eventueel schoon met wat chloor, zodat er geen bacteriën in de vaas achterblijven.
  • Kies een lichte plek uit in huis, zet het boeket niet op een tochtige plek én niet naast fruit. Dan zullen de bloemen sneller uitbloeien.
  • Vergeet het water van vaas niet bij te vullen en te verversen, anders gaan de bloemen al snel slap hangen. Een beetje bleek bij het water kan ook wonderen doen.
  • Voor een optimale duur van de bos, kunt u de stelen na een aantal dagen nog een keer afsnijden, zodat ze weer wat beter water kunnen opnemen.

Voor goed deskundig advies heten we u van harte welkom in ons tuincentrum en kunnen we u adviseren over het onderhouden van bloemen en planten. U kunt uiteraard ook een mooie vaas bij ons uitzoeken!

Uw bloemen laten bezorgen?

\Wilt u bloemen laten bezorgen in Gent? Het is nog niet mogelijk om bloemen te bestellen in onze webwinkel, maar u kunt uiteraard wel vanuit onze bloemenwinkel de bloemen laten bezorgen op het gewenste adres. Een verjaardag of een geboorte is natuurlijk een mooie gelegenheid voor een bos bloemen, maar als u er zelf niet bij kan zijn, bezorgen wij de bloemen graag.

Vind de juiste planten in onze gids

Voor kamerplanten bent u bij Interflower ook op de juiste plek. Als u eerst nog wat inspiratie wilt opdoen, kunt u alle informatie over bloemen en planten bij Gent lezen in onze handige plantengids. Natuurlijk staan onze medewerkers van ons tuincentrum vlakbij Gent graag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over bloemen en planten.