Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bloemen Brussel

Een bos bloemen uit Brussel cadeau doen? Of wilt u zelf een boeket laten samenstellen? Kom langs bij ons tuincentrum in Interflower nabij Brussel, wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u met een prachtige bos bloemen naar huis kunt.

Boeketten en arrangementen nabij Brussel

In ons tuincentrum nabij Brussel vindt u een boeket bloemen voor elke gelegenheid: voor Moederdag en Valentijnsdag tot geboortes, of zomaar als bedankje. Bovendien worden de boeketten per seizoen samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Prachtige bloemstukken met narcissen en hyacinten in de lente.
  • Verfrissende zomerse plukboeketten met ridderspoor en gerbera’s.
  • Knusse herfststukjes met dennenappels, bessen en zonnebloemen.
  • Winterse veldboeketten in warme combinaties zoals de skimmia met eucalyptusbladeren.
  • Boeketten voor bijzondere dagen, zoals Allerheiligen, Kerstmis en Pasen.

Wij bezorgen de bloemen graag bij u thuis vanuit ons tuincentrum bij Brussel.

Persoonlijke bloemen uit Brussel

U kunt uiteraard in onze bloemwinkel bij Brussel de bloemen komen bekijken in onze bloemenwinkel om inspiratie op te doen. Elke dag maken wij verse boeketten die u direct mee kunt nemen. Bij Interflower kunt u ook naar eigen wens een boeket laten samenstellen. Voor bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft, nemen we graag wat extra tijd. Bij een huwelijk zijn bloemen natuurlijk onmisbaar, en is het belangrijk om het bruidsboeket af te stemmen op onder andere de corsage van de bruidegom, of handcorsages van de bruidsmeisjes. Denk ook aan andere versieringen op de bruiloft, zoals het aankleden van de tafels. Misschien wilt u de bezoekers bij binnenkomst verrassen met een prachtige entree van bloemen, of zoekt u een hoofdband van bloemen voor het bruidsmeisje. Neem contact met ons op, onze ervaren bloemschikkers staan voor u klaar! Handen vol met andere tuinspullen? Laat de bloemen thuisbezorgen, ook in Brussel en Antwerpen!

Een mooi afscheid

Zoekt u een persoonlijk boeket nabij Brussel? Voor een begrafenis of crematie zijn bloemen een mooi eerbetoon. Laat bijvoorbeeld een rouwboeket samenstellen met de favoriete bloemen van de overledene. Meestal zijn rouwboeketten samengesteld met bloemen van één kleur, maar u kunt natuurlijk ook variëren qua kleur. Ook is het handig om over het formaat van het rouwboeket na te denken, en of u een liggend, of een staand boeket wilt. Vaak is er genoeg ruimte in het uitvaartcentrum voor liggende boeketten, maar daarom kan een staand boeket ook een mooie toevoeging zijn. U kunt het ook simpel houden en een roos of een aantal rozen laten bundelen. Het rouwboeket kunt u direct naar het uitvaartcentrum of een andere gewenste plek laten bezorgen.

Een eigen boeket samenstellen

Ook voor bloemschikartikelen bent u in onze bloemenwinkel bij Brussel aan het juiste adres, als u zelf aan de slag wilt! Zoek zelf snijbloemen uit in onze bloemenwinkel en snuffel tussen de decoraties voor het maken van uw eigen herfststukje of kerstkrans. In de winter hebben wij ook kerstkransen die u zelf kunt versieren. In ons tuincentrum nabij Gent en Antwerpen hebben we regelmatig workshops en bloemschikdemonstraties. Houd daarvoor onze Facebookpagina in de gaten!

Een vaas bij uw bloemen uit Brussel

Er staat een prachtige bos bloemen op tafel, maar die vaas kan eigenlijk niet meer… of misschien heeft u de grootte van de bos iets te hoog ingeschat, en zijn de stelen nu wel erg kort. Geen paniek! In ons tuincentrum Interflower hebben wij natuurlijke ruime keuze uit bijpassende vazen. Neem voor een veldboeket een glazen vaas, dan komt het boeket goed tot zijn recht. Ook is het leuk om losse bloemen in aparte, kleinere vaasjes van verschillende groottes te zetten. Wat compactere boeketten staan erg mooi in een keramische vaas, zodat de bloemen een echte eye-catcher op tafel worden. Maak de vaas na gebruik wel even schoon met wat chloor, zodat bacteriën geen kans krijgen. Uw volgende boeket kan dan weer een schone vaas in. Zoek bij het uitzoeken van uw boeket direct een mooie vaas bij ons uit!.

Online bloemen bestellen nabij Brussel

Binnenkort is het ook mogelijk om via de webshop bloemen te bestellen in Brussel, vanuit ons tuincentrum versturen we deze al. Houd daarom onze website in de gaten! Tot die tijd bent u natuurlijk van hartelijke welkom bij ons tuincentrum, waar wij altijd een aantal boeketten klaar hebben staan. Heeft u een mooi boeket uitgekozen? Dan bezorgen wij de bloemen graag bij u thuis. Natuurlijk bezorgen wij de bloemen ook bij een jarige, of een ander gewenst adres! Vraag één van onze medewerkers om meer informatie.