Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Een prachtige herfsttuin met siergras!

Een prachtige herfsttuin met siergras!

Een prachtige herfsttuin met wuivende en ritselende siergrassen gecombineerd met mooie najaarsbloeiers! Een prachtig moment van de tuin die ons doet denken aan huiselijke gezelligheid met kopjes thee, een knapperend haardvuur en tijd voor elkaar.

Siergrassen plaatsen in de border
Siergras neemt over het algemeen veel ruimte in en daarom is het belangrijk deze niet pal naast uw tuinpad te planten. Plant siergras iets uit het pad maar nog wel zo dat u er met uw handen bij kunt. Geef siergras tevens de ruimte om mooi tot bloei te komen. 

Siergrassen combineren
Siergrassen kunnen omdat ze heel neutraal zijn qua kleur mooi gecombineerd worden met fleurige en kleurige herfstbloeier. Denk bijvoorbeeld aan de herfstaster, Japanse- en herfstanemoon, monnikskap, sedum en chrysanten. Speel met hoogte, combineer hoge grasssoorten met lage najaarsbloeiers en lage grassoorten weer met hoge najaaarsbloeiers voor een mooi contrast. 

Siergrassen en herfstbloeiers bij Interflower
Wij proberen bij Interflower altijd in te spelen op het seizoen en de trend van het moment! Daarom kunt u bij ons nu een groot aanbod siergrassen en herfstbloeiers kopen. Laat u goed adviseren door onze groenspecialisten voor het beste resultaat, zo geniet u straks van een prachtige herfsttuin!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?