Vijver planten Gent

Een groot assortiment vijver planten in de buurt van Gent vindt u bij tuincentrum Interflower!Als u op zoek bent naar planten voor uw vijver dan is Interflower (vlakbij Gent) de plek bij uitstek. Naast vijverplanten bieden we een volledig assortiment van diverse vijverproducten. Van aanleg en onderhoudt tot de afwerking met ornamenten en verlichting. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststof vijvers voor een snel een eenvoudige installatie of u kunt de vijver helemaal naar eigen smaak indelen door de vijver met vijverfolie te bekleden.

Ontdek onze vijver planten nabij Gent

De beste tijd om planten in uw vijver te plaatsen is mei - juni. Het aanbod van de planten is dan groot en het water is goed op temperatuur. Moeras- en oeverplanten staan vaak langs de rand van de vijver en hebben geen invloed op de waterhuishouding. Daarentegen zijn zuurstofplanten wel belangrijk, zij zuiveren het water en zorgen voor voldoende zuurstof.

Het ruime vijver assortiment van Interflower

Wilt u weten welke soorten vijverproducten we naast de planten voor uw vijver nog meer aanbieden in de buurt van Gent? Raadpleeg onze assortimentpagina voor een overzicht van alle productgroepen voor uw vijver of laat u goed adviseren door één van onze medewerkers van Interflower gelegen vlakbij Gent.

Kom bij ons langs in Lokeren, nabij Gent!

Laat u inspireren en kom langs bij ons tuincentrum in Lokeren!