Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Fotokaders

Persoonlijke fotokaders of fotolijsten maken uw huis pas écht gezellig. Daarnaast geven ze ook nog eens een persoonlijke touch. Hoe leuk is het om uw vrienden en familie in mooie fotokaders te plaatsen in huis? Laat de mooiste vakantiefoto's van afgelopen jaar zien. Of heeft u een mooie foto van uw huisdier? Hang meerdere foto's die voor u belangrijk zijn bij elkaar en creëer een eigen tentoonstelling aan de muur. Bij Tuincentrum Interflower hebben we een zeer breed assortiment aan allerlei verschillende fotokaders. Het leuke aan fotokaders is dat u ze zowel kunt ophangen als neerzetten, u kunt er dus alle kanten mee uit. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd wel een fotokader zal matchen bij uw interieur. Naast fotokaders hebben we nog vele andere woonaccessoires zoals kaarsen, woondecoratie en nog veel meer!

Fotokaders - Interflower

Fotokader ideeën

Weet u al wat voor fotokader u zou willen? En waar u deze wilt gaan ophangen? Dit is een zeer leuke, maar wellicht ook lastige klus.. Er is namelijk zoveel keus! Om alvast wat inspiratie op te doen hebben wij wat leuke ideeën voor u op een rijtje gezet:

 • Voor u fotokaders gaat aanschaffen, is het wellicht slim om te denken waar u de fotokaders wilt gaan ophangen, en in welk formaat.
   
 • Wanneer u graag een speelse, maar tegelijkertijd ook een strakke uitstraling wilt, maakt u gebruik van meerdere formaten fotokaders in één kleur. Dat klinkt misschien nog saai, maar als u verschillende groottes en materialen combineert, ziet het er al een stuk speelser uit!
   
 • Kies verschillende materialen fotolijsten, zo kunnen houten fotolijsten prachtig samen met kunststof fotolijsten.
   
 • Combineer persoonlijke foto's met foto's van bijvoorbeeld steden, het strand, of een spreuk die u aanstaat.
   
 • Wist u dat u met fotolijstjes ook vormen kunt maken? Zo kunt u met vele fotolijstjes bijvoorbeeld een hartjes vorm maken.
   
 • Er zijn eindeloos veel ideeën met fotokaders, neem eens een kijkje op het internet om ideeën op te doen, of doe natuurlijk ideeën op in ons tuincentrum in Lokeren.

Kom langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren om ons gehele aanbod aan fotokaders te bekijken!

Man hangt fotokader op - Interflower

Maak uw persoonlijke tentoonstelling aan de muur

Creëer een persoonlijke tentoonstelling aan de muur door mooie fotot's van bijvoorbeeld vakanties, uitjes, vrienden en familie aan de muur op te hangen. Combineer zwart-witfoto's met kleurenfoto's en hang grote fotolijsten naast kleine fotolijsten. Een bijzettafel met een sfeervolle kaarsenhouder, een kleine cactus en een fotolijstje maakt de ruimte direct sfeervoller. Speel met materialen en wees niet bang om te veel materialen met elkaar te combineren, met fotokaders mag vrijwel alles!

Fotokaders kopen in Lokeren

Weet u al welke fotokaders u graag in huis zou willen? Of wilt u graag nog wat inspiratie opdoen? Kom langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren om ons aanbod fotokaders te bekijken. Naast fotokaders hebben we nog vele andere mooie woonaccessoires om uw interieur helemaal op te vrolijken. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle kaarsen, of kussens en plaids voor op de bank. Accessoires zijn heel belangrijk voor de sfeer in huis! Persoonlijke foto's, boeken of geuren maken een huis helemaal eigen. Onze openingstijden en contactgegevens kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij Tuincentrum Interflower!

Open filters Sluit filters

Producten filter

Geen producten gevonden